Kontakt: Pon-Pt: 7:00 - 20:00
Kuchnia w Pensjonacie Bankowym

Kuchnia w Pensjonacie Bankowym

Wyśmienite dania nad jeziorem Białym

Menu restauracyjne

Zupy (15 zł):

  • Rosół z kaczki

  • Zupa grochowa

  • Zupa gryczana

Dania główne (18-40 zł):

  • Czebureki z mięsem lub z pieczarkami i serem: 18 zł

  • Pierogi ruskie ze skwarkami i śmietaną: 20 zł

  • Kotlet schabowy z ziemniakami i surówkami: 30 zł

  • Filet z indyka w cieście naleśnikowym z ziemniakami i surówkami: 30 zł

  • Karkówka pieczona w sosie własnym z ziemniakami i surówkami: 35 zł

  • Kotlet mielony z ziemniakami i surówkami: 30 zł

  • Dorsz czarny smażony na maśle klarowanym z frytkami i surówkami: 35 zł

  • Pstrąg pieczony z warzywami z sosem koperkowo-cytrynowym i frytkami: 40 zł

  • Panierowany filet z Sandacza z frytkami i surówkami: 40 zł

Dodatki:

  • Placki ziemniaczane podawane ze śmietaną: 20 zł

  • Naleśniki z serem i polewą czekoladową: 20 zł

  • Naleśniki z kremem orzechowo-kakaowym: 22 zł

Menu barowe

  • Frytki: 9 zł

  • Hot Dog (francuski lub klasyczny z dodatkami): 11 zł

  • Panini (3 rodzaje): 12 zł

  • Zapiekanki: 15 zł

  • Piwo: Perła 8 zł, Magnus 10 zł

Godziny otwarcia i zamawianie

Obiady serwowane w godzinach 13:00 - 17:00

Zamówienia przyjmowane są na barze przy plaży

Odwiedź nas na Facebooku

Sprawdź najnowsze promocje i wydarzenia

Menu zmienia się codziennie. Zapytaj naszą obsługę o dzisiejsze specjały.

Danie 1
Danie 2
Danie 3
Danie 4

Powiązane artykuły